Hirdetésfeladás

Ha szeretnéd megosztani értékes szakmai tudásodat a többiekkel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, minden fizetős infotermék, tanfolyam ill. ingyenes képzési formák, csalik, letölthető e-bookok és hanganyagok érdekelnek minket, hirdess te is ezen a tematikus gyűjtőoldalon, hogy tudásra éhes érdeklődők ezrei ismerhessék meg a termékedet /szolgáltatásodat. A sikered innen már csak egy karnyújtásnyira van…….

 

 

Miért éri meg nálunk hirdetni?

  • Azért, mert a tanfolyamodra, oktatóanyagodra, letölthető e-bookra és hangoskönyvekre, mp3-as hanganyagokra egyre többen keresnek rá az interneten, a jövő tanulási módszere az online tanulás lesz! Erre már nagyon sokan rájöttek és egyre többen keresik az érdeklődésüknek megfelelő tananyagokat. Sokan hajlandóak fizetni az online oktatásért hiszen időkímélő és utazáskímélő és kényelmesen elvégezhető otthonról, akkor amikor az illető ráér. A szabadidő hasznos beosztása egyre fontosabb mindenkinek.

  • Egyre többen keresik az ingyenesen hozzáférhető anyagokat, bármilyen formátumban, hiszen így eldönthetik, hogy megvesznek -e a későbbiekben egy fizetős tanfolyamot. Tehát ne sajnáld a tudásodat ingyen megosztani a többiekkel, tekintsd ezt beugrónak ahhoz, hogy elnyerd az érdeklődők bizalmát akik később megveszik a fizetős anyagaidat is.

  • A másik szempont, amiért nálunk érdemes hirdetned, hogy ezen az oldalon szeretnénk összegyűjteni az összes magyar online tanfolyamot, e-bookot, hanganyagot, hogy az érdeklődőknek ne kelljen kóvályogni az éterben. Te is tudod, hogy a legtöbben csak a találati listák első oldalát, tehát az első 10-15 találatot nézik meg, a többi mintha nem is létezne….. Te hányadik vagy a találati listán? Biztos vagy benne, hogy az elsők között szerepelsz? Na látod, ezért jó, ha szerepelsz egy olyan oldalon, ahol “mindenki” rajta lesz, aki csak számít. Ezt hamarosan a látogatók is tudni fogják, és ha keresnek valamit először itt fognak körülnézni. És ha találnak valamit, akkor vásárolnak…Te kihagynád ezt a lehetőséget?

  • Azért is érdemes nálunk hirdetned, mert az ingyenes anyagaiddal felkelted az olvasók figyelmét, bizalmat építesz és ezután könnyebb lesz értékesíteni a komolyabb és drágább tanfolyamokat is. Tehát az ingyenes anyagaiddal látogatókat, hírlevél-feliratkozókat gyűjthetsz a Te honlapodra, akik tőlünk sokkal könnyebben eljutnak hozzád, mintha nem hirdetsz nálunk, vagy sehol…

  • Azért is érdemes nálunk hirdetned, mert reményeink szerint egy magas page-rankkel rendelkező oldal leszünk ahonnan lesz egy rád mutató nagyon értékes link, ha szerepelsz a mi gyűjtőoldalunkon. Tehát nemcsak látogatókat küldünk majd ezrével a honlapodra, hanem a honlapod értékét is feljebb toljuk.

  • Azért is érdemes nálunk hirdetned, mert a hirdetés ára 1 teljes évre a töredéke annak, amit a nagyoknál, az Adwordsnél, a Google kereső fizetett helyein ill. egynéhány kattintós fizetésű hirdetési portálon kell fizetned. Tehát kontroll alatt tartod a hirdetési költségeidet is.

  • A gyűjtőoldalon az összes feladott hirdetés 2013. év végéig ingyenes!! Igen, jól olvastad, az első év mindenkinek ingyenes, így eldöntheted, hogy megéri-e Neked hirdetni a gyűjtőoldalon? Ha igen, akkor 2013. után áttérhetsz a fizetős rendszerünkbe és élvezheted annak minden előnyét.

  • Azért érdemes még nálunk hirdetned, mert aki kéri, annak biztosítunk a hirdetése alatt egy hozzászólás lehetőséget, ami azt jelenti, hogy azok a látogatók, akik igénybe vették a szolgáltatásodat, ide írhatják a véleményüket és ezzel segítenek Neked meggyőzni a többieket arról, hogy Te jó szakember vagy. Ugye, nem kérsz több érvet ahhoz, hogy miért érdemes nálunk hirdetned, és elég ennyi érv?

  • Azt mindenesetre megígérjük Neked, hogy az oldal SEO optimalizálására nagy gondot fordítunk és mi is hirdetjük a gyűjtőoldalt az általunk is nagyra becsült hirdetési portálokon. Nem kell aggódnod azért, hogy honnan jönnek a látogatók. A nehéz munkát mi elvégezzük helyetted…

 

Mennyibe kerül a hirdetésfeladás?

A hirdetések feladása 2013.-ban  ingyenes!

 

 

Mit hirdethetek a gyűjtőoldalon?

Mindent, ami színvonalas oktatóanyag bármilyen témában és bármilyen formátumban! Tehát szívesen fogadunk:

fizetős és ingyenes anyagokat is, mint pl. webinárium, online oktatóvideók, letölthető anyagok, e-book-ok, hanganyagok és dobozos infotermékek, tehát olyan anyagok, melyeket a rendelés után papírformátumban ill. cd-re, dvd-re kiírva küldesz meg az érdeklődőknek.

Hirdetheted a hírleveledet is, ha abban pl. mini-tanfolyamot vagy egyéb letölthető anyagokat ajándékozol a feliratkozóknak.

 

Hogyan küldhetem el a hirdetésemet?

A hirdetésedet egy erre rendszeresített formanyomtatványon küldheted el, melyben le kell írnod a tanfolyamod sűrített lényegét, tehát azt, hogy kiknek szól, milyen formátumban, mik az előnyei, ha valaki igénybe veszi, mi az az új tudás, amit átnyújtasz az érdeklődőknek? Mellékelj egy képet is, amit a szöveges leírás mellett megjeleníthetünk. És a legfontosabb, hogy add meg az elérhetőséget, a sales oldalad url-jét, a hírleveled feliratkozó oldalának url-jét, a honlapod nevét (url-jét). Válaszd ki azt a téma-kategóriát, amelyben szívesen látnád a tudásanyagodat, ha több kategóriába is beleillik, válaszd azt, amelyik a legjobban illik rá. A leghatékonyabban akkor hirdethetsz nálunk, ha hirdeted a hírleveledet/ingyenes csalidat ill. a fizetős anyagaidat is egyszerre. Miért? Mert így egyszerre gyűjtesz feliratkozókat, látogatókat a honlapodra, építed a bizalmat a honlapod iránt és értékesíted a fizetős szolgáltatásodat/termékedet is. Igen, ha két hirdetést adsz fel, akkor a hirdetési díjat is kétszer kell megfizetned, ahány hirdetést feladsz, annyiszor biztosítunk Neked külön felületen történő megjelenést. A díjakat azért kalkuláltuk ilyen alacsonyan, hogy ha Te két vagy három terméket is szeretnél hirdetni, még ezek éves díja is alatta maradjon a legismertebb hirdetési oldalakon fizetett kb. 2-3 havi hirdetési díjaknál is.

Név(*):

Megrendelő cég neve:

Számlázási cím(*):

Adószám:

Telefon(*):

Weblap címe HTTP://:

E-mail cím(*):

Melyik kategóriában hirdet?(*).

Melyik oktató kategóriába hirdet(*).

Előfizetési idő(*).

Hozzászólások engedélyezése az oldalon(*).

Hirdetendő szöveg(*):

A hirdetés kulcsszavai(*):

Logó csatolása

 

Milyen téma-kategóriák közül választhatok?

Nézd meg légyszíves a jobb oldalon található kategóriák alatti felsorolást, ezek közül választhatsz. Egy hirdetés egy url címhez így egy termékhez kötődhet. Ha a csalid ill. a fizetős infoterméked más kategória alá sorolandó be, akkor válassz két kategóráit a két különböző hirdetésnek. Ha nincs még olyan téma-kategória, ahová a Te terméked tartozik, írj nekünk és létrehozzuk az új téma-kategóriát!