Valósítsd meg önmagad – Benke Éva

Közzétéve ápr 18, 2013 Önmegvalósítás | 2 hozzászólások

benke_fb_boritoHányszor hallod, látod ezt a mondatot: Valósítsd meg önmagad!  Amíg nem kezded el, eszedbe sem jut, hogy ez is egy módszer arra, hogy teljes legyen az életed. Amit én tudok Neked mutatni az az, hogy hogyan tanulj meg rajzolni, vagy ha már rajzolsz, hogyan alkoss a vizuális kultúra különböző területein. A vizuális kultúra magába foglalja a vizuális művészeteket, és mindazt, ami a hétköznapokban körülvesz minket, amit vizuálisan, tehát a szemünkkel érzékelünk.

Nézzük, mik is ezek: építészet, szobrászat, festészet, grafika, iparművészet, fotó, film, számítógépes képfeldolgozás, alkalmazott grafika, kirakati dekorációk, autókon, buszokon látható hirdetések, reklámok, termékcsomagolások, divat (öltözködés), testdíszítés, formatervezés, design, stb.

benke_gyerekpr

A rajzolással új képességeket fejlesztesz ki magadban, melyekkel könnyebben boldogulsz az életed más területein is. A rajztanulás és a kalandozások a vizuális kultúra területein a jobb agyféltekédet fogják felturbózni. Könnyebb lesz a kommunikációd, rugalmasabb lesz általa a logikai gondolkodásod, könnyebben oldod meg a problémáidat. Újszerű megoldások pattannak ki a fejedből.

Jó ez Neked? Ha az mondod IGEN, akkor kérd az AJÁNDÉK RAJZÓRÁKAT itt:

http://www.uristenrajzolok.hu

benke_kez

Gyere a weboldalunkra, nézz szét! KLIKK IDE: http://www.uristenrajzolok.hu

2 Hozzászólások

  1. Azt mondom: IGEN :). Nagyon szuper, főleg az első írásod, sok infóval lettem gazdagabb. Boci